torsdag 19. juli 2012

Borghilds Feinschmecker Pølse m/Brød


 Litt matblogging!
Tenkte jeg skulle dele en kjempegod oppskrift med dere; Borghilds Feinschmecker Pølse m/Brød
(Jeg blir nesten litt rørt av tanken på at det har sittet en liten Indianerhøvding(Lille Høvding Pølsebrød, kan være at han bare er kortvokst, eller så er det faktisk en liten indianergutt! )og bakt disse saftige og gode pølsebrødene, slik at vi kan kose oss). I alle fall, her har du oppskriften steg for steg:

Du trenger: Grillpølse, Lille høvding pølsebrød(evt. Store Høvding Pølsebrød), Idun Tomatketchup, Idun Pølsesennep og PS Sprøstekt Løk fra Stabburet

1.) Finn fram en kasserolle som er såpass stor at pølsene kan ligge på tvers, altså liggende. Fyll deretter kasserollen med ca 1,3 liter springvann. Skru varmen på max på komfyren
2.) Sleng pølsene i kasserollen
3.) Pølsebrødene legger du på en rist midt i stekeovnen, som  du har for-varmet til 200 grader. Det tar kortere tid å varme opp ferdig tinte pølsebrød, enn dypfryste sådan
4.) Ta ut pølsebrødene når de er ferdige. Dette skjer sannsynligvis før pølsene er ferdig varmet
5.) I det vannet i kasserollen når kokepunktet slår du av varmen på kokeplata
6.) Bruk et egnet redskap til å plukke opp pølsene fra kasserollen, for eksempel pølseklyp eller enkelt og greit en gaffel. Ikke bruk bare hender for å plukke dem opp, da brenner du fingrene!
7.) Legg pølsa i pølsebrødet, som du har fylt med sprøstekt løk(hvor mye sprøstekt løk er opp til hver enkelt sin smak)
8.) Tegn et strek med sennep langs toppen av pølsa, og avslutt med sikksakkmønstret ketchupstripe over sennepen
9.) Serveres på et passe stort fat, eller asjett
Vel Bekomme!



Agurk fra Lysthus-drivhuset

Nå begynner det å komme veldig mye agurk på agurkplantene våre, og jeg er derfor på utkikk etter gode forslag til mat med agurk, ev. konservering av agurk. Jeg har tenkt litt på å lage Agurksuppe, men det blir muligens litt lite smak? Agurk-is har jeg også tenkt på. Har du noen gode forslag?

Klem fra Unni







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar